Jelenlegi hely

Vásárlási feltételek

 1. Szolgáltatói adatok
 2. Általános  tudnivalók
 3. Regisztráció, adatvédelem
 4. Szállítási és fizetési feltételek
 5. Számlázás, fizetési módok
 6. Törzsvásárlói rendszer
 7. Jótállás, szavatosság
 8. A vásárlástól való elállás jog
 9. Fogyasztóvédelem

1. Szolgáltató adatai:

Webáruházunk üzemeltetője, továbbiakban "Szolgáltató":

 • KeS-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft.
 • Székhely és telephely: 1172. Budapest Kopolya utca 82.
 • E-mail: rendeles@keskft.hu
 • Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36-30-50-999-37
 • Bankszámlánk száma: Commerzbank: 14220270-02884008
 • IBAN: HU9014220270-02884008-01000003
 • Swift kód: COBA HUHxxxx
 • Adószám: 13262196-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-09-726388
 • Tárhelyszolgáltató adatai:  Lanten Számítástechnikai és Szolgáltató Bt. (8008, Székesfehérvár, Pf.68.), ugyfelszolgalat@gyumolcstarhely.hu
 • Az adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezve szám alatt.

2. Általános tudnivalók

 

2.1  Jelen ÁSZF minden olyan adásvételre és szolgáltatás igénybevételre kiterjed, melyet Ön mint vevő a kesmustang.hu internetes  áruházunkból történő megrendeléssel kezdeményez.

2.2 Az internetes áruházban böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. A vásárlás azonban regisztrációhoz kötött. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki érvényes adatokkal regisztrálta magát, és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

2.3 Az áruházban található termékadatok, fotók, leírások a Kes-Gép Kft. tulajdonát képezik, ezért azok tömeges összegyűjtése, lementése, tárolása csak az előzetes engedélyével lehetséges.

2.4 A megrendelés menete

A weboldalon szabadon böngészhet regisztráció nélkül.
A megrendeléseket csak írásban, a weboldalunkon - www.kesmustang.hu - keresztül tudjuk elfogadni. Telefonos rendeléseket nem áll módunkban felvenni.
Külön regisztráció nem szükséges a megrendelés elkészítéséhez. Legelső rendelésénél a rendszer automatikusan regisztrálja Önt.

1. A termékeket a mellettük található 'Kosárba' gombra kattintva gyűjtheti össze.
A kosár tartalmát megnézheti a fejlécben található Kosár összesítőben található linkre kattintva. Itt a termék típusát és árát valamint értékét is figyelemmel kísérheti.
A mennyiség módosítását átírással, és a 'Kosár frissítése' gombbal végezheti el.

2. A termékek rendelését a "Megrendelés" ikonra kattintva tudja elindítani.

3. A következő lépésként egy adatlapot kell kitöltenie, melyet a számlázás ill. szállítás szempontjából kérünk.

Vevői adat: A legelső adat melyet kérünk egy e-mail cím megadása. (amennyiben még nem regisztrált felhasználónk) Ez azért is fontos, mert ide küldjük az értesítéseket a rendelésről.
Kérjük pontos címet adjon meg, mert ezt nem áll módunkban kijavítani.

Számlázási adatok: Minden piros csillaggal megjelölt részt kérünk kitölteni.
Amennyiben cégadatot is megad a számlát automatikusan erre állítjuk ki. (A számlán a megrendelő neve nem fog szerepelni.)

Szállítási adatok: Ha megegyezik a számlázási cím a szállítási címmel, akkor a cím melletti gombra lépve az automatikusan átmásolódik. Abban az esetben is ezt kérjük bejelölni, ha személyesen szeretné átvenni a megrendelt termékeket. Kérjük, minden esetben olyan pontos adatokat adjon meg szállítási címként, hogy a futár a lehető legkönnyebben odataláljon.

Fizetendő: Itt meg tudja adni, hogy milyen módon szeretne fizetni.
Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetést választhat.

Kiszállítás esetén utánvétes és előreutalásos fizetéssel tudja a rendelt termékek ellenértékét kiegyenlíteni.

A megjegyzés rovatban közölheti egyéb kéréseit, szállításra vonatkozó igényeit.

Lehetőséget biztosítunk a megrendelt áru személyes átvételére az alábbi címen: 1172 Budapest, Kopolya u. 82. …órától…óráig. Ez esetben szállítási díj nem merül fel, az árut a helyszínen kell kifizetni.

4. Ha végzett az adatlap kitöltésével a "Rendelés áttekintése" gombra kattintson. A megrendelése itt még nem teljes. Kérjük, újra ellenőrizze, hogy pontos adatokat adott-e meg. Ha szükséges a vissza gombbal tud javítani. Ebben az esetben a rendszer automatikusan az áruátvételi és fizetési módnál alaphelyzetbe áll vissza. Ezért kérjük újra ellenőrizze le az adatokat.

5. Ha mindent rendben talál akkor kattintson a "Rendelés elküldése" gombra. Pár perc elteltével (de legkésőbb 48 órán belül) rendszerünk küld Önnek e-mailen egy automatikus visszaigazolást. Ez jelenti a rendelés megérkezését, mely tartalmazza a megrendelés sorszámát, amire később hivatkozni tud.

Abban az esetben, ha az üzemeltető 48 órán belül nem küld visszaigazolást a rendelés fogadásáról a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Miután feldolgoztuk megrendelését e-mailen küldünk tájékoztatást az átvétel vagy a szállítás várható időpontjáról.

Amennyiben a megrendelt termékek között van olyan, amit az rajtunk kívüli okok miatt, kiszállítani nem tudunk, alternatív terméket kínálunk fel.

Az adat beviteli hibák javítására az ügyfélszolgálati elérhetőségeken van lehetőség a szerződés teljesítése előtt.

Az e-mailben küldött visszaigazolással a Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. még nem fogadja el a megrendelést, ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelés a Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft.-hez való megérkezését igazolja. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.

Az Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. a Vásárló megrendelését külön értesítő e-mail útján igazolja vissza, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről, illetve a várható szállítás idejéről.

A megkötött szerződés írásban foglaltnak minősül.

Az Üzemeltető és a Vásárló között létrejött szerződés nyelve magyar.

Más nyelvű szerződéskötésre jelenleg nincs lehetőség. 

A webáruház a szerződést iktatja (a rendelés szám alapján) és annak tartalmát 5 évig megőrzi.

2.5       Árak: Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak. Visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik.

3. Regisztráció, Adatvédelem

3.1. A Kesmustang webáruházon keresztül történő megrendeléshez regisztrációra van szükség. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A regisztráció írásban, egy online adatlap kitöltése és elküldése útján történik a Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. honlapján keresztül, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzletszabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el. A Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs adatlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra lehet következtetni, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata.

A Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve megrendelés esetén) a felhasználó részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.

Még nem regisztrált vásárlóinknak – amennyiben megrendelést szeretnének elküldeni a Kesmustang webáruház részére – nem feltétlen szükséges regisztrálniuk, mivel a rendszer a megrendeléshez szükséges e-mailcím alapján automatikusan létrehozza a felhasználói fiókot, és erről értesítést küld e-mailen keresztül.

Korábban már regisztrált felhasználóink akár a kosár összeállítása előtt, akár utána a „Belépés” funkcióval, felhasználónevük és jelszavuk beírásával tudnak bejelentkezni.

A regisztrált felhasználó regisztrációját kérésére bármikor megszüntetjük, ha azt írásban jelzi felénk az rendeles@keskft.hu e-mail címen, vagy a 1172 Budapest, Kopolya u. 82. címre lemondó levelet küldve. A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el. Jogosultság vagy felhatalmazás hiányában eljáró személy tevékenységére a Polgári Törvénykönyv szabályai alkalmazandók.

3.2. A Vevő illetve rendelés adatokat az internetes áruház védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azonban azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél, a megrendelés teljesítésében részt vesz (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat más célra semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Amennyiben a Vevő részéről írásbeli kérés érkezik a vevőadatok törlésére, akkor azokat az adatbázisából törli. Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

Adatkezelési azonosítónk:

3.3.  Elfelejtett jelszó: Jelszó emlékeztető funkciónkkal a regisztrációkor megadott e-mail címre kérheti a jelszó elküldését. Ilyen esetben javasoljuk, hogy belépést követően módosítsa jelszavát.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a regisztrációkor megadott jelszavát bizalmasan kezelje, ne adja át arra illetékteleneknek. A KeS-Gép Kft. nem felel az így keletkezett téves szállításokért és károkért.

4. Szállítási és fizetési feltételek

4.1. A kiszállítás:

Budapesten: hétfőtől-péntekig
Vidéken (Magyarország területén belül): hétfőtől-péntekig

Az áruházban megrendelt termékeket (kérjük, biztosítson elérhetőséget!) - a megbeszélt határidőn belül házhoz szállítjuk.

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség Önt terheli.
A megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálattal (GLS) végezzük.

Házhozszállítás:

Csomag súlya

Szállítási költség bruttó

Utánvét esetén

0-10 kg-ig

1 290 Ft

1 790 Ft

10-20 kg-ig

1 550 Ft

1 990 Ft

20-30 kg-ig

1 950 Ft

2 490 Ft

30-40 kg-ig

2 540 Ft

3 590 Ft

Felhívjuk figyelmüket , hogy a webáruház csak 10 kg csomagsúlyig képes a szállítási költségek kiszámolására, ezt meghaladó vásárlás esetén a szállítási díj a fenti táblázat szerint módosul, melyről e-mailben értesítjük megrendelőinket.

40 kg-ot meghaladó csomag esetén egyedi árajánlat alapján vállaljuk a szállítást.

Szállítási költségeink Magyarország egész területére vonatkoznak.

4.2. Vállalnia kell, hogy a kiszállított termék átvételét biztosítja, és az áru átvételt aláírással igazolja. Átvételkor győződjön meg arról, hogy az Ön által megrendelt terméket szállították-e le, a megrendelt mennyiségben és minőségben. A mennyiségi és az azonnal észlelhető minőségi kifogását (pl. sérült doboz), haladéktalanul jelezze a szállítónak (jegyzőkönyv készítése a pontos hiány, ill. hiba megjelölésével), mert ennek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

4.3. A vásárolt áru esetleges tönkremenetelének és esetleges elromlásának veszélye – kárveszély-  a kiszállításos vásárláskor az árunak fogyasztó, mint vevő részére, vagy az általa kijelölt harmadik személynek történő átadásával a fogyasztóra száll át. Ez függetlenül attól érvényes, hogy a kiküldés biztosítva történt-e vagy sem.

A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a www.kesmustang.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek.

5. Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben a Kesmustang webáruház tulajdonosa az Kes-Gép Gépgyártó és Fejlesztő Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költségeket. A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat.

 • Utánvét: kiszállításnál az áru átvételekor a szállítónál készpénzben, a kiállított számla alapján.
 • Előre utalás: a rendelés feldolozását követően, elküldjük Önnek a számlát, ami alapján elutalhatja az áruk értékét.
 • Készpénz: Telephelyünkön biztosítunk személyes átvételi lehetőséget, ahol készpénzes fizetési mód lehetséges.

6. Törzsvásárlói rendszer (HAMAROSAN!)

Hamarosan elindul törzsvásárlói rendszerünk, részletek később!