Jelenlegi hely

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink három fő megbízási kategóriába sorolhatóak.

Átépítés

Lehet szó teljes, vagy részleges átépítésről,vagy csupán egy magasabb felszereltségű jármű létrehozásáról, mi bármit létrehozunk, amire megrendelőnknek igénye támad. Átépítés során is igyekszünk az évjáratnak és típusnak megfelelő  állapotok megvalósítására, természetesen igénytől függően.

A legaprólékosabb gonddal építettünk át egy 1967-es Fastback Mustangot  Shelby GT350 utánzattá. Carrol Shelby munkásságát vettük alapul és igyekeztünk minden elemét úgy alakítani, ahogy anno Ő tette.

Felújítás

Felújítást gyűjtők helyett, leginkább lelkes autókedvelők kérnek kisebb értékű autóikra. Itt a cél nem  a tökéletes és eredeti állapot visszaállítása, hanem egy megbízható és szép végeredmény.  A felújítás kisebb volumenű munkálatot jelent, melyet egy teljes körű állapotfelmérést követően végzünk, a megrendelők igényeinek megfelelően.

Megrendeléseink között fiatalabb orrmotoros Porschék, SAAB és Jaguár is volt az amerikai autók mellett, mint például Ford Galaxie.

Restaurálás

A restaurálás minden folyamatát szigorú irányítás és felügyelet alatt tartjuk A fabetét készítéstől, a kárpitos munkákon keresztül a futómű és motor felújításáig, a fényezést is beleértve.

Nagy hangsúlyt fektetünk a karosszéria megtisztítására is.
Szemcseszórást használunk a merevített részek tisztítására. A kívánt eredmény eléréséhez kis és nagy teljesítményű szemcseszóróval is rendelkezünk. A nagy és érzékeny lemezfelületeket fém tisztára csiszoljuk. A tisztítás után közvetlenül lemosható alapozót használunk, ami megvédi a karosszériát a gyors oxidációtól.

Ford Mustang esetében az eredeti állapotok visszaállítására való törekvés bár nem könnyű, mégis szerencsésnek mondható, a tömérdek korabeli anyagnak, és a rendelkezésre álló alkatrészeknek köszönhetően.  Bár gyakran nehezíti a munkát a gyenge minőségben készült után gyártott alkatrészek tökéletesítése.Nagyon sok restauráláson vagyunk túl, közülük csak néhányat említenék, úgy mint Aston Martin, eredeti regisztrált Shelby Mustangok, Buick Wildcat, Volkswagen bogár cabrio.

A munkát folyamatos képi dokumentáció is kíséri.

Egy-egy autó restaurálásának ideje rendkívül változó, függ a rendelkezésre álló alkatrészek beszerzési lehetőségeitől, az autó állapotától, a céltól, de átlagosan 9-12 hónapot vesz igénybe.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk munkanemenként kirészletezve.

Egyéb szolgáltatásaink

Veteránautó bérlés különleges rendezvényekre, ha még emlkézetesebbé és egyedibbé szeretné tenni megjelenését.  Bérlés során biztosítjuk a sofőrt. Rendelkezésre álló autókkal kapcsolatosan keressen elérhetőségeink valamelyikén.