Jelenlegi hely

Cégismertető

Működésünk kezdetben inkább volt hobbi, a veterán autók iránti szeretet és kíváncsiság, mint munka, szervezett működés. Első autóinkat magáncélra, gyűjteményünk felduzzasztására szántuk. Ekkoriban csak Ford Mustangokkal foglalkoztunk, kifejezetten 1964-68-os évjáratra koncentrálva. Összegyűjtöttük és áttanulmányoztuk az ezzel kapcsolatos magyar, de leginkább amerikai szakirodalmakat, szerelési rajzokat, és önmagunk szórakoztatására belekezdtünk rossz állapotú autók „átöltöztetésébe”.

Egyéni történetünk egy 1967-es 4,7 literes Ford Mustang Coupe időutaztatásával kezdődött, és sok másik klasszikussal folytatódott. Ennek sikeressége folyamán megalakítottuk cégünket, mely már azzal a céllal alakult, hogy Magyarországon elérhetővé tegye azt a járművet, mely az autózás egyik mérföldköve, és hazánkban sosem volt kapható. Minőségi restaurálás rendkívüli szakértelmet igényel, melyhez sok idő szükségeltetik. Munkáink során igyekszünk az eredeti, gyári állapotok visszaállítására törekedni, amely gyűjtői értéket képvisel.

Teljes restaurálás mellett átépítéseket és kisebb felújításokat is végeztünk, melyekről részletesen "szolgáltatásaink" menüpont alatt tájékozódhat.

Mára a visszajáró megrendelőink igényeihez igazodva megrendeléstől függően bármilyen típusú és évjáratú oldtimer restaurálást vállaljuk. A "póniautók" mellett a teljesség igénye nélkül dolgoztunk már Porsche, Ford Galaxy, Aston Martin, Jaguar modelleken is.