Jelenlegi hely

Megújult weboldalunk!

Az évek múlásával a trendek változnak, ezért úgy gondoltuk, ideje felfrissíteni honlapunkat. 

A megújulást akár jellemezhetnénk az autós világban népszerű ráncfelvarrás szóval is. Esetünkben a nagyobb változások főleg a karosszéria alatt keresendőek, de szinte nincs olyan pontja az oldalnak, melyet érintetlenül hagytak informatikusaink.

Tekintsük át a legfontosabb újításokat:

A weblap bal oldalán található menüket átalakítottuk. Bizonyos menüpontok megszűntek, mások össze lettek vonva, vagy pedig a tartalmuk változott.
    
Az Eladó autóknál legfontosabb újításunk a szűrés. Bár mindig aktuálisan eladásra kínált járműveink szerepelnek  a lista tetején, ezentúl aki csak az eladott vagy eladó autókra kíváncsi, a megfelelő rubrikát bejelölve leszűrheti kínálatunkat.
    
A Rólunk menüpontra kattintva egy legördülő menüvel találkozhatnak mostantól a látogatók, melyben megtalálják elérhetőségeinket, szolgáltatásainkat és megújult cégismertetőnket is.
    
A Galériánál két pontból választhatnak az érdeklődők. A fotók részleget újraértelmeztük, itt saját autóinkról és referencia munkáinkról készült fényképsorozataink tekinthetőek meg teljes terjedelmükben. A korábban megtalálható Ford Mustang és Aston Martin válogatások albumait megszüntettük, az érdekes képek bemutatásának feladatkörét Facebook oldalunk látja el.  A videók tartalma változatlan, itt korábbi SportVerda és Totalcar adások tekinthetőek meg, melyekben szerepeltünk egyéb saját és érdekes videókkal egyetemben.
    
A legfontosabb átalakítás a Vásárteret érinti, mely mostantól webshop-ként üzemel! A legördülő menüből kategóriák szerint rendezve lehet válogatni több száz alkatrészt tartalmazó kínálatunkból, mely jelenleg is frissítés és feltöltés alatt áll. A szállítási, fizetési és vásárlási feltételekről a főoldal alján lévő feliratokra kattintva találnak információkat.
    
Referenciáinknál a felújított és restaurált járművek fényképei mellett hamarosan rövid leírást is olvashatnak majd az általunk elvégzett munkáról, illetve egyéb érdekes információkat is meg fogunk osztani egy-egy különleges, ritka típusról.

A szintén új, Karrier menüpontban cégünk aktuális álláslehetőségeiről találnak bővebb leírást. Várjuk a jelentkezését azoknak, akik az oldalon feltüntetett elvárásoknak megfelelnek és szeretnének csapatunk tagjai lenni!

Igyekeztünk egy egyszerűbben és kényelmesebben használható, áttekinthető, még több információt és érdekességet tartalmazó oldalt létrehozni, reméljük, mindenkinek elnyerik a tetszését az újítások!