Jelenlegi hely

Gokartverseny

Gokartversenyen jártunk, melyről készítettünk egy rövid ízelítő videót is az érdeklődők számára!

Imádjuk a klasszikus autókat és szeretnénk átmenteni ezeket a különleges járműveket, értékeiket és a körülöttük kialakult kultúrát a jövő számára. Épp ezért szenvedélyünk a restaurálás. Szeretnénk, hogy a fiatalabb generációk is ismerjék meg ezt a hobbit, és vigyék tovább a kultuszt.
     Kedveljük az autóversenyzést és nagyra értékeljük a pilóták által közvetített kitartást, küzdeni akarást, mely többek között inspirálhatja a fiatalokat arra, hogy legyenek tudatosak, elszántak, elkötelezettek céljaik eléréséhez. Emellett pedig közelebb hozza őket a négykerekű gépezetekhez is.  
    Nem csak a futamok nézése, hanem természetesen a versenyzésben való részvétel is nagyon szórakoztató dolog, ezt a KeS Mustang által támogatott ifjú tehetség, Kovács Ádám is tudja! Ádám az idei szezonban az F1 Amatőrkart versenysorozatban indult Junior kategóriában. Október 10-ei, utolsó szabadég alatti futamukat a Hungaroring gokart pályáján rendezték, melyet fotós és videós kollégánk megörökített. Az ő segítségével készítettünk egy kisfilmet, melynek segítségével bemutatjuk, hogy zajlik egy ilyen esemény, továbbá megpróbáljuk visszaadni a verseny hangulatát és izgalmait.

Reméljük, a videót látva más is kedvet kap ehhez a sporthoz, és kipróbálva kicsit közelebb kerül az autórajongók benzingőzös világához!

 

Bacsa Zoltán